Hvem er vi?

Initiativtagere til Skolen for Livet er Kaspar Jørgensen og Tina Corneliussen.

Kaspar Jørgensen:

Faglærer fra Seminariet for Kunst og Håndværk
Uddannet leder i Teori-U
Ler- og halmhusbygger
Permakultur entuiast
Grøn omstillingsagent
Specialskole lærer
Kommunal tilknytningskonsulent for
specielt udsatte børn
Erfaring som Værkstedsleder i et socialpsykiatrisk fængsel.

Kaspar Jørgensen og Tina Corneliussen. Begge er uddannede faglærere fra Seminariet for Kunst og Håndværk i Kerteminde.

Tina Corneliussen:

Folkeskolelærer
Faglærer fra Seminariet for Kunst og Håndværk
Historiefortæller
Rituel danseleder
Museumsformidler
Keramiker
Støttepædagog i Rudolf Steiner-regi og andre specialinstitutioner for både børn og voksne.

Vores lærere

Anja Nørager Nielsen
Jeg har været lærer i snart 25 år – og praktisk talt alle årene på Den lille Skole i Gladsaxe, hvor jeg har været lærer, afdelingsleder og forældre til tre børn. At lave skole, der er bæredygtig og på børns præmisser er det, jeg allerhelst vil arbejde med. Min vej til Skolen For Livet har været lidt kringlet, men alligevel fuldstændig indlysende: Det er det bedste skoleprojekt i nyere tid, efter min mening. Jeg har undervist på alle klassetrin i de fleste fag, og har årelang erfaring med undersøgende, projektorienteret undervisning, hvor hånd, krop og hjerne har været i gang. Det er mest Nord og Vest, jeg vil slå mine folder i, hvor jeg skal have dansk og engelsk, projekt og håndværk. I det private er jeg politisk aktiv, passer køkkenhaven med min kæreste, laver keramik og læser feministisk litteratur, bl.a.

Jeg bliver kontaktlærer for Nordklanen.

Bjarke Mulder
Jeg hedder Bjarke og er ny lærer på Skolen for Livet. Jeg kommer primært til at undervise i matematik, musik, idræt, tysk og natur og teknik. Jeg er 38 år, uddannet musiker fra Københavns rytmiske musikkonservatorium og er i gang med at tage meritlæreruddannelsen. Jeg har udover livet som musiker arbejdet 8 år på Utterslev skole i København og efter at jeg, med min familie, flyttede til Vordingborg forrige år, har jeg været lærer på Fanefjord skole. Min fritid bliver brugt på familie, musik, bagning, haveliv, løb, fodbold og fægtning. Jeg er positiv, bliver nemt engageret i nye opgaver og sætter pris på at give sig tid til at fordybe sig i det, man beskæftiger sig med. Generelt har jeg stor glæde ved at undervise og elsker at kunne være med til at præge, udvikle og inspirere børnene.

Jeg bliver kontaktlærer for børnene i Syd

Liza Littau
Jeg hedder Liza Littau og kommer fra Falster, hvor jeg bor på en lille nedlagt landejendom sammen med min mand og 2 af mine 3 voksne børn.
Jeg har undervist siden 2003 i stort set alle fag på både fri- og privatskole, samt i folkeskolen. Efter skolereformen i 13 syntes jeg imidlertid, systemet var blevet for stramt og følte mig hæmmet i forhold til at kunne være den lærer, jeg er. Jeg forlod derfor lærerlivet i 2015 til fordel for en stilling i Stubbekøbing Kirke, men har måttet erkende, at jeg savner børnene. Så da jeg så stillingen på Skolen for Livet, hvis vision omkring læring matcher min egen, måtte jeg bare søge den og føler mig nu bare SÅ heldig, at jeg kan sige ”Jeg arbejder på Skolen for Livet”. Udover at være ”gammel” lærer, har jeg en tidligere uddannelse som Væksthusgartner med friland og er gammel spejder. Jeg har været korleder/dirigent i 24 år, primært i gospelsammenhænge og har i dag to kor. Et på Falster og et på Stevns.

På skolen bliver min rolle todelt i hhv. skole og Legeri. I skolen bliver jeg hjælpelærer i morgenbånd og kontaktlærer for nogle af børnene i Vest. Engelsklærer i Syd, projektlærer i Øst og Syd, samt kor og sanglærer for de fleste.
Jeg glæder mig meget til samarbejdet med jer forældre og børn.

Sarah Skov Hansen
Mit navn er Sarah og jeg er lærer på Skolen for Livet. Jeg har været uddannet lærer siden 2012. Jeg er på Skolen for Livet, fordi jeg ønsker at være med i en skolestruktur, hvor der er plads til det hele barn, hvor der er plads til individuel progression og hvor læring går gennem barnets iboende nysgerrighed. Jeg er på skolen for, sammen med børnene, at genopdage naturen og forankre os til den. For at genopdage håndværk og fri leg.

Jeg er kontaktlærer for nogle af børnene i Vest.

Bestyrelsen:

Allan Schmidt, SK
Tlf: 6170 2185 – e-mail

Camilla Lai Schmøde, FK
Tlf: 3024 3225 – e-mail

Eva Malmstrøm, FK
Tlf: 2825 8849 – e-mail

Bibi Fussing, SK
Tlf: 2140 1207 – e-mail

Kirsten Brabrand, SK
Tlf: 2781 3181 – e-mail

Suppleanter:

Kristina Ask, FK

SK = Skolekreds – FK = Forældrekreds

Skolesekretær Tina Ulriksen er på skolen hver tirsdag fra 8-16.

I det tidsrum passer hun telefonen, så har I spørgsmål til skolepenge, fripladstilskud, nye mailadresser eller andet – så ring til hende der.
Hun kan også kontaktes på mail her