Hvem er vi?

Initiativtagere til Skolen for Livet er Kaspar Jørgensen og Tina Corneliussen.

Kaspar Jørgensen:

Faglærer fra Seminariet for Kunst og Håndværk
Uddannet leder i Teori-U
Ler- og halmhusbygger
Permakultur entuiast
Grøn omstillingsagent
Specialskole lærer
Kommunal tilknytningskonsulent for
specielt udsatte børn
Erfaring som Værkstedsleder i et socialpsykiatrisk fængsel.

Kaspar Jørgensen og Tina Corneliussen. Begge er uddannede faglærere fra Seminariet for Kunst og Håndværk i Kerteminde.

Tina Corneliussen:

Folkeskolelærer
Faglærer fra Seminariet for Kunst og Håndværk
Historiefortæller
Rituel danseleder
Museumsformidler
Keramiker
Støttepædagog i Rudolf Steiner-regi og andre specialinstitutioner for både børn og voksne.

Jens Aasted

Jens Aasted:

Jeg hedder Jens Aasted, og jeg startede på Skolen for Livet den 1/11 2016
Jeg har været lærer siden 1984, og har med undtagelse af et enkelt år undervist på friskoler og efterskoler. Fag som filmproduktion, matematik, sløjd og musik har i store træk været mine områder.

I mit samvær med børn, har jeg bl.a. fokus på dannelse og udvikling af det hele menneske. Børn er i mine øjne små mennesker, der er på vej, og det er en spændende opgave at være en del af denne proces.
Jeg er gift med Gitte, og vi har to voksne børn sammen.

Helle Worsøe

Helle Worsø:

Jeg hedder Helle Worsøe og er fra den 14. august 2017 ansat på Skolen for Livet i ‘Legeriet’ 30 timer/uge, men med lyst og mulighed for flere timer, når behovet er der. Jeg er en moden kvinde på 61 år, der bor alene i et gammelt bindingsværkshus på Bogø. Jeg har et åbent, humoristisk og glad sind, og et meget positivt menneskesyn. Jeg prøver at leve i nu’et og er god til at møde det enkelte menneske præcist der, hvor det er lige nu. Jeg er både psykisk og fysisk robust og nyder at bruge min krop. Jeg er vinterbader, dyrker yoga, går mange ture, tager i svømmehallen og spiller gerne fodbold og andre holdspil. Jeg holder rigtig meget af havearbejde og at udnytte bær og grønt.

Jeg nyder når der er børn med i praktiske ting og har ingen begrænsninger i forhold til de ønsker, der måtte komme fra børnene, forældre eller mine kollegaer. Jeg er uddannet pædagog og diplomuddannet i specialpædagogik. Jeg har haft et spændende arbejdsliv og vil blot nævne en observationsskole, 15 år som støttepædagog i Møn Kommune, AKT pædagog på Lolland og de sidste 6 år som pædagog i en indskoling, hvor jeg var kontaktpædagog for 7 børn i en lille specialklasse.

SK = Skolekreds – FK = Forældrekreds

Bestyrelsen: