Ildsjæle

Skolen for Livet er en åben skole der samarbejder med lokale kræfter og arbejder i et bæredygtigt fællesskab med skolens omgivelser.

Jens Kristensen

Underviser i Matematik

Jeg er lærer, har arbejdet i folkeskolen og arbejder nu for Forlaget Delta og Alinea. Jeg sympatiserer med den vision Skolen for livet har og glæder mig til at se børnene vokse og være med til at finde hver deres egen vej.

Johan Segerberg

Underviser store klan i musik

Uddannet kontrabassist fra Rytmisk Musik Konservatorium i København. Speciale i fri improvisation og musik elektronik.

e-mailwebsite

Sofie Lindhardt

Underviser lilleklan i musik, noder og blokfløjte

Uddannet fløjtenist og musikpædagog på konservatoriet og har undervist siden 1995. Underviser også i Alexanderteknik.

Projekt undervisere

Bibi Fussing

Underviser børn i rytmisk bevægelse

Har undervist i 18 år på lilleskoler. Har skrevet en bog om børn og musik (“Rygsækken”). Jeg har være freelancer siden 1987, hvor jeg oprettede mit firma, som hed “Hop og Spring”

Espen Holmefjord

Projektunderviser alle i at tænke ud af boxen!

Kunstmaler og Mønbeboer. Har lavet drage dekoration og male projekt.

Hans-Jørn Jensen

Projektunderviser – Ler og Rakubrænding

Har arbejdet med alt slags keramik i mere end 20 år.

Klaus Titze

Projektundervisning

Pilefletter og kunstner og lokal Møn beboer
Klaus er medlem af Danske Kunsthåndværkere og har vundet flere priser såvel herhjemme som i udlandet.

Søren Raagaard

Projektunderviser i Astronomi

“Audio/visuel kunstner og amatørastronom. Jeg fører samtaler med eleverne, om hvad de ved om solsystemet”