24. februar 2018
12. marts 2018

Vi håber, I har nydt det derhjemme og haft nogle skønne dage i sneen med masser af kælk og leg.
Sneen, der daler i en lind strøm fra himlen eller fyger i vild vandret fart over jorden, har lagt sig som en tyk, hvid dyne over landskabet, der nu er helt forvandlet.
Naturen har mistet sin farve, den er blevet sort og hvid. Det er kun rødkælkens bryst, musvittens blå fjer, husene, vores tøj og røde kinder, der lyser op i varme farver.
Og hold da op! Nu ved vi, at når Kong Vinter kommer på besøg, er det ham der, med sit vilde vintervejr, bestemmer over os – eller gjorde. For det ser ud til, at vintervejret nu slapper af igen og vi atter kan mødes i vores varme skolestuer på mandag.

Og varme, det er de – heldigvis! Det var ellers lige ved, at vi ikke kunne få træpiller til fyret, for den store lastbil, der kom for at fylde fyret op, mens vi var derhjemme, sad fast i sneen. Utroligt nok var det netop samtidig med, at en rendegraver var på gården for at rydde indkørslerne for sne og den hjalp med at hive lastbilen fri, så vi fik fyldt fyret op. Vi nåede heldigvis at have tre gode dage, inden snestormen kom og vi næsten ikke kunne komme hverken hjem eller til skole.
– Se Michelles billeder under nyhedsbrevet – de fortæller mere end ord.

I Næste Uge skal vi arbejde videre med kroppen i projekt. Vi skal fortsætte med samspil og sang, lære om organer og lemmer, bevæge vores kroppe og sind og undre os over drømme og tankernes spind.

Hanne er desværre stadig syg og da vi går ind i den tredje uge, hvor Hanne skulle være gæstelærer, må vi have hende til gode. Apropos sygdom, som mange af os også er ramt af, så fortæller det os atter igen, at noget af det vigtige, vi skal lære, er om forandringer og at forstå, hvad livet vil med os. At livet, ligesom snevejr og sygdom, bestemmer over os. Det er ikke kun er landskaber, der forandrer sig, det gør vores kroppe, humør, tidsplaner og liv også – hele tiden. Vi kan selv bestemme mange ting og tage beslutninger, men det går ikke altid lige, som vi regner med.

Fx. måtte vi, sammen med skolen, aflyse trivselsmødet for lille klan i sidste uge –
(ny dato følger).

SKOLELØRDAG
Og på skolelørdag i næste uge skal vi skal i svømmehallen. Men først om eftermiddagen. Dvs. at Skolelørdag først starter ved svømmehallen om eftermiddagen kl. 14.00 – 16.00. Forældre er velkomne til at hoppe med i vandet. Vi har svømmehallen for os selv.

Vi glæder os til at se jer igen.
Go’ weekend

Bedste hilsner fra alle os voksne på skolen

ARBEJDSDAG
Det er sådan, at I forældre – udover fredagsrengøring – har fire faste arbejdsdage om året. De arbejdsdage er lagt i forbindelse med børnenes skolelørdage. Da vi planlagde dette års arbejdsdage, havde vi ikke forestillet os den hurtige forandring, hvormed vi nu skal flytte fra gården. Arbejdsdagen giver derfor på nuværende tidspunkt ingen mening på Tranemosegård, hvorimod der senere på året bliver rigeligt i forbindelse med flytning. Vi har derfor besluttet, at udskyde arbejdsdagen til den for alvor er
nødvendig. Vi vil dog imødekomme jer, der stadig har lyst til arbejdslørdag, ved at invitere jer til at bage og berige børnene med kage og/eller tage med i svømmehallen – vi mangler mindst en mand og en kvinde. Skriv eller sms på tlf. 5265 6754.

TRIVSELSMØDE I STORE KLAN.
På torsdag d. 8 kl. 18.30 – Kager er også velkomne her!

Kærligst fra lærerne