Ronja Rovardotter
Show all

Scenetæppesyning

Kæreste børn og forældre på Skolen For Livet

Så oprandt ugen med den store teaterforestilling. De sidste par uger har vi skrevet manuskript og replikker, taget rollekapper på, entreret dramaets og legens verden og spillet en helt anden rolle end den vi plejer og er vant til. Alligevel opdagede eller genkendte vi sider af os selv i Astrids eventyr og i vores teaterstykke fuldskab, vildskab og ondskab.

Stykket var en sammensmeltning af tableauer med en rød biografisk tråd fra Astrids verden. Hele forestillingen blev til ved en fælles indsats og som i et bistade summede alle rundt og hjalp med deres opgaver – skuespillere, skræddere, rekvisit- og filmhold, kokke og scenebyggere. Det var herligt at byde indenfor til kulminationen og afslutningen på Astrid Lindgren projektet med sådan en pragtpræstation fra jer børn og så meget velsmagende, god mad og hyggelig stemning fra jer forældre.

Næste Uge er en ny begyndelse og det er den – begyndelsen, vi skal arbejde med. Længe har vi bevæget os i mørke, men det er mærkbart, at lyset nu vender tilbage. Vi kan slet ikke lade være med at have spræl i ben og liv, alting pibler op af jorden og en ny begyndelse er i gang. Vi skal søge svar på, hvad påsken egentlig handler om, hvad den betyder? hvilke kristne fortællinger knytter sig til den og hvad fortæller de os?

Vi skal også så frø i jorden, klippe og skrive gækkebreve, farve æg, danse påskens fortællinger og synge dens sange. Vi fortsætter med læsebånd i morgentimerne og har herefter henholdsvis sprog, matematik og påskeprojekt. Vi skal arbejde med påske frem til de hellige dage, der præger vores kalender og beriger vores liv med ferietid.

Efter påskeferien tager vi hul på projektet – Transport.
Vi genoptager svømmeundervisning de to sidste uger inden ferien, så husk svømmetøj på mandag.
Birgit Trier Frederiksen, vores tilsynsførende, kommer på besøg torsdag. Hun er med os hele dagen og vil gerne snakke med jer forældre efter skoletid. I er velkomne til at komme forbi og fortælle Birgit alt, hvad I har på hjerte ift. jeres børns skolegang.

Vi får også besøg af bogbussen torsdag. Den har været på vej et par gange, men lod os stå ventende, da den blev ramt af kørselsproblemer. Biblioteket siger, at nu kommer den – så medbring lånerkort for vi satser på, at det gør den!

Vi glæder os til at se jer til arbejdsweekend d. 1 og/eller 2 april.

Glædelig solrig weekend til jer alle
Kærligste hilsner fra os voksne på skolen

Scenetæppesyning
Plutifikation i forårssol