15. december 2018
12. januar 2019

Håber I har haft en god, fredelig juleferie og et smukt, underholdende nytår. Vi glæder os til at tage hul på det nye år sammen med jer.

Vi indleder det nye år med et projekt om drømme. Både dem, vi drømmer om natten og dem, vi har om dagen. Hvad drømmer vi? Hvor kommer drømme mon egentlig lige fra? Hvordan føles følelser og fantasi? Hvordan har mennesker i andre kulturer skabt ritualer omkring den mystiske drømme-/åndeverden, som vi alle har til fælles?
Vi skal på ture, skabe vores egne fantasifulde masker og afslutte med et ritual omkring fastelavn. Fastelavn fejrer vi jo allerede i et velkendt ritual, hvor vi med bestemte handlinger giver sult og ondskab en på kassen og riser/vækker jorden til live igen efter vinterens lange drømmesøvn.

Skemaet for Nordvest bliver en smule anderledes i næste periode og til overblik får I et skema tilsendt sammen med nyhedsbrevet. I projekt skal vi have besøg af fortæller og maskemager Randi Kjær. Vi starter med vækkelse og intro til emnet – hvad er drømme og hvad er egentlig et ritual?
Matematik: I næste periode skal Nord og Vest have Jens og Sarah i matematik mandag og tirsdag i hver uge. Vi skal arbejde i individuelle bøger, dele, deles og dividere. Regne, lege og lære at dele halve og kvarte og mere til.
I Mandagsværksted efter frokost skal vi have et fælles forløb med Jens og Sarah, der hedder: Bevægeapparatet, kost og motion. Hvilke muskler bevæger mon vores knæ? Og hvad er fx et led?
HUSK! Idrætstøj hver mandag.

Tak for Jeres deltagelse til JULEMARKEDET!

Forløsningen på mange ugers forberedelse: Var to timers intens koncentration, fokusering, total hygge og glade, rundhåndede forældre.
I det nye år skal vi finde ud af, hvad vi skal bruge pengene til……..;)

Øst skal have matematik med Sarah i næste periode. Vi skal arbejde i individuelle matematikbøger og lege forskellige matematiklege i en fast rytme, der hedder: Leg – bog – leg. Syd skal have dansk med Hanne.
SydØst drømmeprojekt starter op med fortælling om drømme. Vi skal undersøge hvilke følelser, der ofte optræder i drømme. Ligner de dem, vi har, når vi er vågne? Hvilke følelser har vi egentlig? Og hvordan vi har det i det hele taget?

På gensyn! Vi Glæder os til at se jer på mandag.
Medbring fortsat Madpakker til overlevelse 🙂

Godt nytår og varme hilsner fra alle os voksne på skolen
Jens, Helle, Sarah, Hanne, Tina, Kaspar og Wwooferne.