17. december 2017
14. januar 2018

Nyhedsbrev Uge 2 - 2018

Kæreste børn og forældre på Skolen for Livet

Godt og fredfyldt Nytår til jer alle!
Vi håber, I har nydt den lange juleferie og fået slappet rigtig godt af.
Vi glæder os til at se jer alle sammen på mandag, hvor vi samles til morgensang og starter op på det nye år.

Inden vi tog på juleferie, fejrede vi solhverv. Vi glædede os over, at fra nu af går vi mod lysere tider. Vi hørte om livets tre åndelige forvandlinger fra barndom til ungdom og voksen. Vi hørte, hvordan der på dragens skæl i barndommen står skrevet – du skal. Hvordan barndommen er symboliseret som en kamel – eller var det en dromedar?- som må bøje sig og blive læsset på. Men at skællene falder af dragen, når vi bliver unge og tager kampen op imod den. Nu er vi selv blevet klar til at vide, hvad vi skal og vil.

Vi erstattede dragens skæl med ønsker for fremtiden og det bliver spændende at se ordentligt på dragen, hvad vi skrev hver især.
Det bliver også spændende, om nogle af vores ønsker bliver til virkelighed.

I næste projekt skal vi arbejde med vores hænder.
Vi skal lave håndværk i forskellige værksteder.

De store, der også skal have dansk, skal arbejde med den fantastiske, føjelige træsort Pil. Vi får besøg af pilefletter Marianne Landrock fra Fyn. Hun kommer i alle projekttimer i to uger og underviser i pileflet.

Projektværksteder for yngste- og mellem, der også skal have matematik, bliver: Byg og Flet med Michael, Uld og Håndarbejde med Helle og Lydlaboratoriet med Jens.
Vi præsenterer værkstederne til skolemødet på mandag, hvor I også skal vælge et værksted.

Vi holder en pause med svømmehal, til vi har fundet en løsning på kørsel. Timerne bliver i stedet og indtil videre på hold med en anden slags udfoldelse end vandkunst.

WWOOF
(Som jo betyder – willing workers on organic farms)
Der er kommet nye wwoof’ere til skolen, mens vi har holdt ferie, Thor, Rudolfo og Sebastian. Dem skal vi byde hjertelig velkommen, når vi mødes på mandag.
Nene og Danielle har passet på skolen og dyrene, mens vi har holdt ferie, men i næste uge rejser de begge to. Nene tager til Holland og besøger Neil og kommer tilbage igen. Men Daniella, hun rejser helt tilbage til USA, så til hende skal vi sige Tusind Tak for denne gang (et helt år) og god rejse hjem.

KATTE
Daniella har passet overordentlig godt på vores katte. Faktisk så godt, at de, Saiten og Tofu, har vænnet sig til at sove på hendes varme værelse. Når Daniella rejser i næste uge, skal kattene igen til at være udekatte. Derfor vil vi, for kattenes skyld, give dem til et varmt hjem i stedet. Måske kender I nogen, der vil have de to søde katte?

God weekend og glædeligt gensyn på mandag.

Bedste hilsner fra alle os voksne på skolen