21. maj 2017
5. juni 2017

Kæreste Børn og Forældre på Skolen for Livet

Først Tak til jer forældre for et fint informationsmøde. Vi er glade for jeres opbakning og engagement, der ikke ikke mindst gav sig til kende i den gode stemning og det smukke, velsmagende madbord.

I Den Forgangne Uge har vi alle fordybet os i Brasilien på alle mulige måder og områder. Lille klan arbejder med regnskovens dyr i skrift og billedkunst. Store og mellem klan er i gang med selvbestemte undersøgelser og opgaver.

Hver tirsdag øver vi alle trommer, musik og dans.
Sambadansere -I skal sy jeres eget sambakostume inden sommerfesten d. 17 juni. Anne Sofie vil være behjælpelig med syning i Legeriet, så aftal fx en dag, hvor I kan blive efter skole og sy jeres dansetøj.

Til skolemøderne er vi godt i gang med at planlægge uge 23’ lejrskole i Sverige.
Og Lille klan- med enkelte ml. klaner – er med i planlægningen af dagene herhjemme, der også vil byde på ture ud af huset.

I Næste Uge skal vi runde vores fordybelsesarbejde i Brasilien af. Vi skal vidensdele fredag og bruge de sidste timer på at finpudse og forberede vores oplæg. Mandag over middag fortsætter Gunnar sit naturtekniske, havefysikværksted, der vil forløbe over tre gange mere. Onsdag og torsdag skal alle Sverigesfolk have kursus i førstehjælp. OBS: Begge dage slutter kl. 15. Kurset er nødvendigt for at vi må sejle afsted i kanoer på lejrskolen – og det vil vi gerne, for vi skal bo ud til en herlig, stor skovsø. Detaljer om lejrskolen til Sverige får I efter vores skolemøde mandag.

Vi fortsætter projekt Brasilien i uge 24 efter lejrskolen. Her bliver det fordybelse af en helt anden karakter, nemlig i dans, musik (samba/capoeira) og billedkunst.

RENGØRING & OPRYDNING
Kære børn! Husk at rydde jeres ting op i Legeriet, inden I går hjem. Det er et fælles ansvar, at skolen ikke roder – Så Ryd Op! Også på egne pladser i garderoben. Og Kære forældre – Hjælp jeres børn med at huske på oprydning. Vi gør et stort arbejde i hverdagen, for at alle skal tage del i fællesskabet og det er vigtigt, at I også tager del i det ansvar.

MAD
Pga. Det store havearbejde vælger vi at sende Wwooferne maksimalt i haven i næste uge – De laver mad til os mandag og tirsdag, men – onsdag, torsdag og fredag skal I selv medbringe madpakker.

KURSUS
Førstehjælpskursus onsdag og torsdag 9-15. Det er en førstehjælpsinstruktør fra Røde Kors, der kommer og laver et godkendt 12 timers førstehjælpskursus til os. Der er faktisk 3 ledige pladser, så hvis nogle af jer voksne har lyst til at deltage, kan I komme med for blot 200 kr/person. Normalt koster et kursus min. 600 kr. Skriv til Kaspar.

Vi glæder os til at se jer på mandag og håber I nyder den lille, solrige Kristi Himmelfartsferie
Até logo fra os voksne på skolen

Lille klans keramiske udstilling i orangeriet