11. juni 2017
4. juli 2017

Kære Børn og forældre
på Skolen for Livet

Vi bevæger os nu ind i den sidste uge af skoleåret og sammen med duften af hyldeblomst og smagen af nyplukkede jordbær, kan vi mærke sommerferien komme.

Tak for en forrygende fest i lørdags, det var utrolig dejligt at opleve, hvordan skolen summede af liv og glæde.
Tænk, et flot program festfamilien havde fremtryllet og hvad vi skabte sammen – en blomstrende voksenbar, smukke, lækre kager, saft og kaffe, pynt og borddækning, havearbejde, eventyrlig børnebar, drinksbilletter, børnedisco, lounge, aftensmad og ikke mindst fremvisninger og vidensdeling af brasiliensprojekt, samba, rytmik og capoeira.

I Næste Uge skal vi både på ture og se på nu-, for- og fremtiden.
Mandag skal st/ml. klan have havefysik med Gunnar, nogle skal i køkkenet og lille klan skal besøge Isaks skovhave, hvor vi skal plukke vilde bær og lave pandekager, vi kører efter morgensang og kommer hjem til frokost.

Tirsdag skal vi alle besøge den gård, Ejerslykke, som skal blive vores fremtidige skole om et år eller to. Vi skal ned og se stedet, gå tur i området, plukke hyldeblomster til saft og plante en masse kartofler, græskar og andre gode vækster. Vi tager bussen frem og tilbage, bringer frokost med og er tilbage på skolen kl. 13.45. Det er også muligt at blive hentet på gården kl. 13.15. I forældre, der gerne vil se stedet, er velkomne fra kl. 12.

Onsdag er det solhverv og det skal vi markere. Vi skal høre om solhverv, plukke brændenælder til tørring, krukke vores høstede mælkebøtter, binde kranse med ønsker i, lave dejlig mad, danse folkedans og lave solhvervsbål.

Torsdag og fredag skal vi mindes, året der gik – hvad har vi lavet og hvad har vi lært? Vi laver årshjul i grupper. Fredag efter frokost skal vi tage afsked med Elvira med sang og kram kl. 12.30 – forældre er velkomne til at deltage i afslutningen. Vi holder skoleferiefri kl. 13. Legeriet er som altid åbent til kl. 16.

GLEMT TØJ OG OPRYDNING
I en kasse i garderoben og på knagerne i mellemgangen til toilettet hænger en masse glemt tøj – KIG om noget er jeres og tag det med hjem! Husk også at rydde jeres garderobe op, inden I tager på ferie på fredag. Det vil være rigtig godt, hvis der er nogle der vil hjælpe med en ekstra god fredagsrengøring på fredag. Det vil også være fint, hvis I spørger på mandag, om der er noget, I kan gøre ifht oprydning fra festen.

SOMMERFERIE OPGAVER.
Inden næste skoleår starter, har vi nogle vigtige opgaver, vi gerne vil have jeres hjælp til. Det er bl.a. nedrivning af væg i lille klan rum, opsætning af garderobe i entre og opgradering af køkkenet. Vi sender en liste ud med de nødvendige opgaver, men I må gerne allerede nu henvende jer til Kaspar, hvis der er nogle af opgaverne, der taler til jer. I kan udføre opgaverne, lige når det passer jer. Sidste år var der mest forældreaktivitet i ugen efter feriestart og i ugen op til skolestart. Det er også der, hvor Tina og Kaspar er i nærheden af skolen.

Vi glæder os til at se jer på mandag!

Bedste hilsner fra alle os voksne på skolen