25. september 2016
9. oktober 2016

Kæreste børn og forældre på Skolen For Livet

Mens vejret skiftede og skolens fyr blev tændt, har vi haft endnu en uge i fordybelsens tegn. Store- og mellemklan har arbejdet videre i hovedfagene dansk/mat. Og i værkstederne keramik og køkken. Vi har haft fire gæstelærere i denne uge – Mads i musik, Wigger en hel matematikdag, hvor vi foldede geometriske figurer, Hans Jørn i keramik og Disa i kor.
Matematikholdet har lært om – hold fast! – kinesiske gangemetoder, domekonstruktioner, regulære polygoner og rumlige figurer. Der blev også arbejdet videre med grøntsagskasser og vi fremstillede hele ni lækre, sprøde skolehavekasser i fredags.
I forbindelse med butik har vi arbejdet med budget, priser, overskud og estimering.

Danskholdet har fordybet sig i individuelle danskbøger, med historieskrivning, læsning, associationer, dramaøvelser og computerskrivning med fokus på stavning, layout og IT- kendskab.
Lilleklan har arbejdet tværfagligt med læsning og bogstaver i dansk og billedkunst, samt talforståelse i matematik. Vi har sunget sange, leget og spillet bold, haft besøg af Hans Jørn i keramik, af Bibi til tromme- og rytmik og Disa i kor.

I Næste Uge skifter store- og mellemklan hovedfag om morgenen, så storeklan fordyber sig i dansk og mellemklan i matematik frem til efterårsferien. Værkstedsholdene køkken og keramik fortsætter uændret.
Tirsdag drager lilleklan på tur til `Kløften’ i Nyråd med naturvejleder Katrine Gro.
Kører I selv, mødes vi ved Kløften kl. 10.00 og slutter kl. ca. 12.30.
Skal I med fra skolen, møder vi kl. 9.00 som altid og er hjemme kl. ca. 13.

• Sms til Tina om I selv kommer til Kløften og hjem igen eller I skal med fra skolen – 61688204.
    I skal have madpakker, lille turtaske og godt fod- og tøj med.

Skolemøde er rykket til fredag og trommer med Bibi til mandag.
Torsdag holder lærerne planlægningsdag og er væk hele dagen. Her bliver undervisningen overtaget af forældre. Vi glæder os vildt til at høre, hvad I skal lave! Claus (Chili-/Charliefar), Patricia og Max (Luka forældre), Bo (Birk-/Asbjørnfar) og Sara er med jer hele dagen.
Vi ønsker jer en herlig dag.

Vi har LUS på skolen!!!!! HUSK at kæmme i weekenden så vi kan mødes lusefrie på mandag.
Det er muligt at få klangmassage i yurten på onsdag i uge 40 og torsdag i uge 41. Tanya udfører den fortryllende lydmassage med milde klangskåle til halv pris – 250 kr. Der er kun tre tider pr. gang, så først til mølle. I kan skrive jer på sedlen i entreen.

Med ønske om en skøn efterårsweekend fra alle os voksne på skolen
Gunhild, Mikkel, Elvira, Sara, Kaspar og Tina