22. januar 2017
5. februar 2017

Kæreste børn og forældre på Skolen For Livet

Så er vi, for anden gang i skolens historie, i gang med et af vinterens skønne håndværk – Pileflet. Salen er omdannet til værksted og dufter af  pil. Vi har flettet bunde med stor omhu og tålmodighed, mange har sat stager i og er klar til at fortsætte det smukke flettearbejde sammen med Klaus Titze i næste uge.

Lille klan arbejder også med pil. Vi har høstet pil, snittet og flettet ringe til et spil. Vi har arbejdet med billedkunst, skrevet i livsbøger, læst, haft matematik og drukket varm kakao ved bålet. Efter de pædagogiske dage vendte vi lærere tilbage til skolen med fornyet inspiration og mødte både glade børn og trætte, men stolte og gæve wwoofere. Tak for at have så meget god hjælp fra alle jer og den vide verden! Dagene forløb rigtig fint med træværksted – se lige det flotte fuglehus i spisesalen-, dansk, matematik, tegning, yoga, musik, keramik. læderarbejde og up-cycling af tøj.

På mandag skal hele skolen i svømmehallen efter dansk og matematik. Ved hjemkomst, spiser vi en forsinket frokost og slutter dagen med skolemøde i salen. Tirsdag skal vi have dansk/matematik, sprog og musik/percussion. Onsdag starter vi med yoga og fortsætter med pileflet, fysik og matematik i opdelte hold.

Torsdag bytter vi rundt på holdene, Men ikke nok med det! så kommer både borgmesteren og bogbussen på besøg og efter morgensamling skal det hold der ikke fletter pil i teatret på efterskolen Østergård. Borgmester Knud Larsen besøger os i anledning af, at vi har fået tildelt det grønne flag – og et sådan bliver overrakt af borgmestre. Man gør sig fortjent til titlen Grøn Skole Grønt Flag ved at gennemføre undervisningsforløb og tænke grøn omstilling ind i hele skolens virke. Knud er med til morgensamling, hvor vi skal fortælle om vores skole og hejse flaget sammen med ham. Men hvordan bidrager vi egentlig til grøn omstilling? Hvad betyder bæredygtighed og hvad er det vi gør? – det skal vi bl.a. snakke om på skolemødet på mandag.

Fredag fletter hvert hold en halv dag og har derudover hhv. drama, køkken og band.
Lille klan skal have basis med Elvira, rytmik med Bibi, matematik med Jens, yoga med Camilla og håndværk med pil 🙂
Kristian (Gertrudfar) og Mads (Lauritsfar) har lagt det fineste, lyse trægulv i lille klans værelse. Nøj, det ser dejligt ud. Tak, for det store, nyttige arbejde!

HUSK!
Svømmetøj på mandag!
At læse nyhedsbreve!

Rigtig God weekend. Vi glæder os til at se jer på mandag.
Kærligste hilsner fra os voksne på skolen