4. februar 2019
24. februar 2019

Malerholdet, der er 302 år tilsammen. De knokler med at få den nye skole færdig.

Kæreste børn og forældre på Skolen for Livet

Sikke et mandefald vi havde i ugen før vinterferien! Håber at alle I, der var syge før ferien, er blevet raske og har nydt vinterferien!

Syd/Øst: Før ferien blev det vores tur til at kaste os over maskeproduktion – og sikke det gik. Vi valgte en følelse, som netop vores maske skal udtrykke. Vi har kigget på hinandens ansigter, når vi er vrede, glade, kede af det og bange – hvad sker der med munden, øjnene, kinderne? Vi har snakket rigtig meget om øjenbrynsbuer og næserygge 🙂 Vi lavede grundformen i ler og I er næsten alle sammen gået i gang med papmaché. Efter vinterferien skal vi gøre vores masker færdige, vi skal lave skygger og lægge farver på. Vi fortsætter med maskeværksted i to uger endnu og afslutter til fastelavn i uge ni, hvor vi skal gå fastelavnsoptog sammen med Nord og Vest. Morgenbåndet fortsætter med matematik for Syd og dansk for Øst.

Nord/Vest afsluttede et intenst pileflettekursus med Marianne inden vinterferien og sikke nogle flotte kurve, I fik lavet! Skriveværkstedet holdt trofast tungen lige i munden med både håndskrivning og fri fantasi under overskriften – Masken, der ændrede mit liv. Efter ferien skal vi arbejde videre i individuelle matematikbøger og spille “Fuld-tabel-plade” med 100 felter. Morgenbåndet samlæses i matematik, så vi nu får hjælp af både Sarah og Jens. På mandag skal vi arbejde med akrobatik i krop, kost og motion. Vi skal skabe balance i fællesskab, hvor alle har betydning for helheden og hvor ingen kan undværes. Medbring behageligt idrætstøj!

I musik skal vi fabulere videre og efterhånden flette sang, orkester og dansekoreografi sammen.

I projekt genoptager vi skriveopgaver og maskemageri sammen med Randi, hvor vi også arbejder hen imod et ritual torsdag i uge ni som afslutning på projektet.

Vi Glæder os til at se jer alle igen på mandag!

Bedste hilsner fra alle os voksne på skolen